Om oss

”Orange Link levererar kommunikationslösningar på samtliga nordiska språk inom outsourcing av kundtjänst, växellösningar, telefonpassning, försäljning per telefon och kundkommunikation i andra kanaler som e-post och sociala medier”

I norska Bergen för 20 år sedan startade två svenska entreprenörer det företag som senare skulle komma att bli Orange Link – ett värdeskapande kommunikationsföretag som utmanar kundservicemarknaden i hela Norden.

Vårt verksamhetsområde är brett då vi specialiserat oss på samtliga delar av företags och organisationers interpersonella kundservicekommunikation genom telefon, e-post och sociala medier. Våra uppdragsgivare anförtror sig oss med allt från telefonpassning till att lägga delar eller hela sin kundtjänst hos oss och vi utformar och genomför telemarketingkampanjer i samtliga nordiska länder. När den kommunikativa kompetensen blir allt viktigare är Orange Link en kommunikationspartner som möjliggör att våra uppdragsgivare kan ägna sig åt sina kärnverksamheter – samtidigt som vi tryggar en professionell representation och kundservice genom långsiktiga samarbeten.

Innovation och en nytänkande startup-anda präglar vår organisation och vi skräddarsyr lösningar helt efter våra kunders behov och önskemål. Det finns inga problem som är för stora eller för små för oss – vi erbjuder och utvecklar lösningar för alla, oavsett behov.

Vi som arbetar på Orange Link kommer från hela Norden och vi arbetar från vårt kontor i Hua Hin i Thailand. Vi har en BOI-licens, en kvalitetsstämpel som utfärdas av den thailändska myndigheten Board of Investment som går direkt under den thailändska regeringen. Våra tjänster och lösningar är helt kompatibla med GDPR och andra nationella och internationella dataskyddsförordningar.

Vill du veta mer om oss eller är intresserad av att veta mer om våra tjänster – Kontakta oss så berättar vi mer!

Är du intresserad av att jobb hos oss, se våra lediga jobb

Välkommen till Orange Link – Service with an attitude!