Våra tjänster

Orange Link levererar kommunikationslösningar på samtliga nordiska språk inom outsourcing av kundtjänst, växellösningar, telefonpassning, försäljning per telefon och kundkommunikation i andra kanaler som e-post och sociala medier.

 

  • Kundtjänst – Telefonpassning, Overflow & Outsourcing

    Vi skräddarsyr växeltjänster som kösystem, telefonsvarare och telefonpassning och vårt kompetenta team av kundservicespecialister representerar er verksamhet på ett professionellt sätt så att ni kan ägna er åt er kärnverksamhet. Som branschspecialister utvecklar och levererar vi tekniska lösningar som passar alla företagsverksamheter, stora som små, samtidigt som våra serviceteam med kommunikatörer formulerar ett servicespråk som representerar just ert varumärke på bästa tänkbara sätt, oavsett kanal – Telefon, e-post eller sociala medier. Våra kundservicemedarbetare talar svenska, finska, norska, danska och engelska.

 

  • Telemarketing – Telefonförsäljning, Mötesbokning & Marknadsundersökning

    Vi har ett team av utbildade säljare och mötesbokare som genomför kampanjer på alla nordiska språk. Vi har över 20 års erfarenhet av telemarketing och vi skräddarsyr kampanjer helt efter våra uppdragsgivares önskemål. Vi kan delta i samtliga moment inom telemarketing, från planering, hantering av leads, manusförfattande, utbildning till försäljning och uppföljning. Vi arbetar nära med våra uppdragsgivare och har utvecklat system för effektiv rapportering och utvärdering.

 

Har du frågor om någon av våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.