Lediga jobb

Vill du bort från Sveriges stress, kyla, regn och snö? Lösningen finns i Thailand på Orange Link!

 
Om du drömmer om ett liv i ett land där det är ständig sommar, ingen stress, exotisk mat, vänliga människor och kunna tillbringa din fritid på stranden varje dag så har du hittat helt rätt!
Hos oss på Orange Link får du möjligheten att tjäna en av marknadens bästa löner, jobba 6,5 timmar/dag, få hjälp att fixa både visum och boende samtidigt som du lär känna spännande människor från alla möjliga länder.
Att du sedan kan uppdatera ditt CV med en ny erfarenhet som väger tungt framöver är ju bara en bonus! Föredrar du storstaden Bangkok eller trivs du bättre vid havet i Hua Hin – upp till dig, välj själv!

Vilka är vi?

Orange Link har funnits i Thailand i många år och är ett av de få företagen som är godkänt och registrerat med BOI (Board of Investment). Vi erbjuder alla anställda tryggheten att arbeta med en stadig inkomst, visum och arbetstillstånd – samtidigt som arbetet ger mycket tid över för den anställde att njuta av allt det goda som livet i Thailand har att erbjuda – god mat, varmt klimat och livsglädje på en annan nivå, för att bara nämna några fördelar.
Vi jobbar med försäljning och kundservice för många stora svenska, finska och norska företag, med telefonen som arbetsredskap. Med kontor i både Bangkok och Hua Hin kan den anställde lätt välja den livsstil som passar bäst – pulsen, kulturen och utelivet i storstaden eller närheten till naturen, stranden och det avslappnade livet som Hua Hin erbjuder.
Som säljare jobbar du endast 6,5 timmar om dagen mån-fre. Arbetstiderna är anpassade efter svenska tider så sovmorgon, träning på förmiddagen eller några timmar vid poolen innan jobbet brukar vara uppskattat. Som anställd har man en garantilön per timme och man har stor möjlighet att påverka lönen då vi har ett generöst provisionsystem, givetvis utan tak.
Vi strävar efter att vara ett företag med högt i tak, där allas åsikt och input är viktig. Afterworks, kick-offs och aktiviteter som tävlingar och gemensamma mål ser vi som en viktig del av vår team-building och det som gör det extra roligt att gå till jobbet.

Vem är du?

  • Du är nyfiken, social och ser fram emot att utvecklas både som säljare och person och ser detta som ett äventyr och en utmaning.
  • Du har jobbat med telefon som redskap tidigare och vet vad säljyrket innebär.
  • Har du bott och jobbat utomlands tidigare ser vi det som ett stort plus.
  • Du är mellan 22-40 år och har för avsikt att stanna i Thailand i minst ett år.
  • Du är driven och kan motivera dig själv till att alltid göra ditt bästa och nå dina och företagets uppsatta mål.
    Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV, så kontaktar vi dig för vidare intervju, där du får berätta om varför du skulle passa in hos oss och vi berättar mer om jobbet, arbetsplatsen och praktiska detaljer.